Veileder i vekstbedrift søkes

IFjobb AS er Indre Fosen kommunes vekstbedrift. Vår stab består i dag av 18 ordinært ansatte fordelt på to avdelinger, i Leksvik og Rissa. Vårt viktigste produkt vil alltid være menneskene.

Vår hovedoppgave er å legge til rette for arbeidsglede, personlig vekst og økt livskvalitet for mennesker med ulike forutsetninger. Bedriften har i dag 32 varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA).
I tillegg jobber vi tett med NAV i forhold til 10 plasser med et spennende arbeidsrettet tiltak; arbeidsforberedende trening (AFT).

En av våre medarbeidere ved IFjobb AS avdeling Rissa skal gå over i en annen stilling, vi søker derfor veileder med arbeidsområde oppfølging av AFT- og VTA-tiltakene. 100% fast stilling med arbeidssted Rissa.

Arbeidsoppgaver:

• Kartlegging, karriereveiledning og oppfølging av arbeidssøkere i AFT-tiltaket med mål om at de skal   komme over i jobb / utdanning.
  • Tilrettelegging i bedrift i samarbeid med arbeidsgiver og jobbsøker.
  • Rapportering til NAV og andre oppdragsgivere.
  • Tett oppfølging av deltaker, arbeidsgiver i samråd med NAV.
  • Bidra i arbeidet med å videreutvikle Ifjobb.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Ønskelig med erfaring innen karriereveiledning og oppfølging av arbeidssøkere.
  • 3-års relevant utdanning fra universitet eller høyskole - fortrinnsvis pedagogikk / veiledning. Lang erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
  • Forståelse for arbeidslivskunnskap, inkluderende arbeidsliv, arbeidslivets virkemåte samt god kjennskap til NAV’s virkemidler.
  • God kjennskap til arbeidsmarkedet og relevant nettverk i det lokale næringslivet.
  • Erfaring fra og interesse for salg og relasjonsbygging.
  • Gode IKT-kunnskaper.
  • God norsk muntlig og skriftlig framstillingsevne.
  • Veiledningserfaring.

Personlige egenskaper:

• Evnen til å se muligheter hos alle.
  • Motiverende og løsningsorientert.
  • Kunne jobbe selvstendig og i team.
  • Resultatorientert / strukturert ift. tidsfrister.
  • Fleksibel med god arbeidskapasitet.
  • Trygg nok som veileder ift. å både være en tillitsperson og pådriver.
  • En positiv bidragsyter til et godt arbeidsmiljø.
  • Du må ha førerkort kl. B og disponere egen bil.
  • Krav om politiattest.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

• Interessante, utfordrende og meningsfylte arbeidsoppgaver.
  • Stor grad av selvstendighet i arbeidshverdagen.
  • Et engasjerende fagmiljø og kollegialt fellesskap.
  • Lønn etter utdanning og kvalifikasjoner.
  • Gode pensjonsordninger.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Daglig leder Magnar Bremeraunet, tlf. 958 26 360 eller mail magnar.bremeraunet@ifjobb.no eller Tiltaksleder Ann mari Hamland, tlf. 918 19 741 eller mail ann.mari.hamland@ifjobb.no

Søknad med CV sendes til magnar.bremeraunet@ifjobb.no innen 31.07.20