Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kommunedelplan Vanvikan: planforslaget er nå ute på høring

Om Indre Fosen

Ønsker du å bo i landlige omgivelser, ved fjord og fjell, men likevel ha nærhet til byen? Velkommen til Fosen! Bruk knappene over for å lese mer om stedet, organisasjonen og den politiske enheten Indre Fosen kommune.

Forsidebilde: Danseshow i Bojersalen, Rissa, av Arina Moe Dahle

Nøkkeltall

1.1.2018 ble Indre Fosen kommune etablert. Vi består av tidligere Leksvik og Rissa kommuner på Fosenhalvøya i Trøndelag fylke.

Navnet Indre Fosen

I 2015 utlyste Rissa og Leksvik en konkurranse der befolkningen kunne foreslå navn til ny kommune. Det var kommunestyrene som stemte over navnene og Indre Fosen fikk flest stemmer. Les mer om valget av kommunenavn her.

Kommunevåpenet

Kommunevåpenet er med fra tidligere Leksvik kommune. Det blå symboliserer Trondheimsfjorden (den nye kommune ved fjorden). Kløverblomsten symboliserer vekst (og landbruk). Båtstevn er den (nye) kommunen inn mot framtida. Sølvfargen kan symbolisere silda.

 

 

Landskapsbilde fra Roksetvatnet. - Klikk for stort bilde Elisabet Wean

 

 

Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.