Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Organisasjonskart

Klikk på boksene i organisasjonskartet for å lese mer om hver sektor, enhet eller virksomhet.

Gå til KulturCompagniets hjemmeside Les mer om rådmannen og ledergruppa Les mer om Personalog kommunikasjon Gå til Fosen IKTs sider Les me om økonomiavdelinga Les mer om næringsliv og utvikling Les om oppvekstsektoren Les mer om Kultursektoren Les om Helse- og omsorgssektoren Les om Arealsektoren Gå til skole-sidene Gå til barnehagesidene Gå til PPTs sine sider Les mer om voksenopplæring og innvandringstjenesten Gå til Kulturskolens sider Gå til bibliotekenes sider Gå til Kultursektorens sider Gå til Frivilligsentralens sider Les om Helse- og omsorgssektoren Les om Helse- og omsorgssektoren Les mer om tjenesten Gå til barnevernets sider Gå til Navs sider Gå til Arealsektorens sider Gå til plansidene Gå til Arealsektorens sider Gå til Helse- og omsorgssektorens hjemmesider Gå til helse- og omsorgssektoren

Kontakt

Ola Andreas Stavne
personalsjef
900 14 887
Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer, hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter.