Aktuelle planer

Høringer: Noen saker som skal behandles politisk, legges "ute på høring" i en begrenset tidsperiode. Da kan alle som er interessert i saken: offentlige organer, privatpersoner, bedrifter, lag, foreninger mm, sende inn skriftlige innspill til saken.
Kunngjøringer: Når kommunen gjør det offentlig kjent at vi for eksempel har startet arbeidet med en ny plan eller vedtatt en plan, kaller vi det en kunngjøring.

Arealutvalget har vedtatt å legge forslag til endret plan ut til offentlig ettersyn.

Sammenstilling avc designelemeneter

Ny høringsfrist er 7. mai kl. 23.59. Alle høringsuttalelser sendes på e-post til postmottak@indrefosen.kommune.no.

Les dokumentet her. (PDF, 417 kB)Høringsfrist 21. mars. Send til postmottak@indrefosen.kommune.no

Arealutvalget har vedtatt å legge planforslaget ut til offentlig ettersyn.

Arealutvalget har vedtatt å legge planen ut til offentlig ettersyn.

Kommunestyret vedtok planen den 7. desember.

Kommunestyret vedtok planen den 9. november.

Kommunestyret vedtok planen den 7. desember.

Den nye kommunedelplanen for Vanvikan har id-nummer 17182017004, og vil erstatte den eksisterende kommunedelplanen (id. 16241999006), som ble vedtatt i 1999.

Vannebo Siri
arealsjef
90648645
Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer, hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter.