Aktuelle planer

Høringer: Noen saker som skal behandles politisk, legges "ute på høring" i en begrenset tidsperiode. Da kan alle som er interessert i saken: offentlige organer, privatpersoner, bedrifter, lag, foreninger mm, sende inn skriftlige innspill til saken.
Kunngjøringer: Når kommunen gjør det offentlig kjent at vi for eksempel har startet arbeidet med en ny plan eller vedtatt en plan, kaller vi det en kunngjøring.

Arealutvalget har vedtatt å legge planen ut til offentlig ettersyn.

Kommunestyret vedtok planen den 7. desember.

Kommunestyret vedtok planen den 9. november.

Kommunestyret vedtok planen den 7. desember.

Den nye kommunedelplanen for Vanvikan har id-nummer 17182017004, og vil erstatte den eksisterende kommunedelplanen (id. 16241999006), som ble vedtatt i 1999.

Vannebo Siri
arealsjef