Aktuelle planer

Høringer: Noen saker som skal behandles politisk, legges "ute på høring" i en begrenset tidsperiode. Da kan alle som er interessert i saken: offentlige organer, privatpersoner, bedrifter, lag, foreninger mm, sende inn skriftlige innspill til saken.
Kunngjøringer: Når kommunen gjør det offentlig kjent at vi for eksempel har startet arbeidet med en ny plan eller vedtatt en plan, kaller vi det en kunngjøring.

Trøndelag fylkeskommune og Indre Fosen kommune ønsker alle interesserte velkommen til åpent informasjonsmøte onsdag 22. august kl. 18.00-19.30 ved Vanvikan Samfunnshus. Tema: Byggeprosjekt ny videregående skole.

Arealutvalget har vedtatt endringen.

Kommunestyret har vedtatt reguleringsplanen.

Arealutvalget har vedtatt at planforslaget skal legges ut til offentlig ettersyn.

Sammenstilling avc designelemeneter

Vi sender med dette ut en høring på alkoholpolitiske retningslinjer for Indre Fosen kommune 2018-2020.

Les dokumentet her. (PDF, 417 kB)Høringsfrist 21. mars. Send til postmottak@indrefosen.kommune.no

Arealutvalget har vedtatt å legge planen ut til offentlig ettersyn.

Kommunestyret vedtok planen den 7. desember.

Kommunestyret vedtok planen den 9. november.

Kommunestyret vedtok planen den 7. desember.

Vannebo Siri
arealsjef
Mobil 906 48 645
Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.