Reguleringsplan for tomt til vgs i Vanvikan

Multiconsult undersøker grunnforholdene på land.

Hva skjer i arbeidet med reguleringsplanen?

- Denne uka er Multiconsult i gang med å undersøke grunnforholdene på land. I månedsskiftet november/desember skal grunnforholdene i sjøen undersøkes. Multiconsults arbeid blir oppsummert i en rapport. Rapporten forventes klar etter vinterferien, og da blir den tilgjengelig på Innsyn (postlista). Konklusjonen i rapporten blir viktig for å avgjøre hvilke områder som kan inngå i skoletomta.

- Fylkeskommunen og kommunen samarbeider for å finne ut hvordan reguleringsplanen skal imøtekomme fylkestingets vedtak.

- Idédugnad om sambruk av lokaler i videregående skole i Vanvikan samfunnshus den 3. desember fra kl 18.00. Invitasjon med program kommer, men gjerne av kvelden allerede nå.

Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.