Reguleringsplan for tomt til vgs i Vanvikan

Multiconsult undersøker grunnforholdene på land.

Hva skjer i arbeidet med reguleringsplanen?

- I november var Multiconsult i gang med å undersøke grunnforholdene på land. I månedsskiftet november/desember skulle grunnforholdene i sjøen undersøkes. Multiconsults arbeid blir oppsummert i en rapport. Rapporten forventes klar etter vinterferien, og da blir den tilgjengelig på Innsyn (postlista). Konklusjonen i rapporten blir viktig for å avgjøre hvilke områder som kan inngå i skoletomta.

- Fylkeskommunen og kommunen samarbeider for å finne ut hvordan reguleringsplanen skal imøtekomme fylkestingets vedtak.

- Idédugnad om sambruk av lokaler i videregående skole ble holdt i Vanvikan samfunnshus den 3. desember.

Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.