Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kjøttsuppe

2-3 porsjoner

Du trenger:

  • 2-300 g oksekjøtt uten bein
  • En bit kålrot
  • 2 stk gulrot
  • 4 kokefaste potet
  • 1 løk 
  • En bit sellerirot
  • 1 bit purreløk 
  • 4 laurbærblader (kan tas bort)
  • 1 ts salt 
  • Litt malt sort pepper 
  • 1 liter vann 

Slik gjør du det:

  • Kutt kjøttet i små terninger.
  • Kutt alle grønnsaker i like terninger.
  • Kok opp kjøttet og tilsett salt og krydder. Skum av urenhetene. La dette koke en i 1 ½ time.
  • Tilsett grønnsakene, men ikke purre-løken, og la det koke en halvtime til.
  • Kutt purreløken i fine ringer og la den koke i suppen i 10 minutter.
  • Server rykende varm.
Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.