Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kyllingwok med ris

1-2 porsjoner

Du trenger:

50 g ris(evt 1 pk boil-in-bag)

  • 1 gulrot
  • 1 liten løk
  • ½ paprika
  • 3-4 topper brokkoli
  • 3-4 topper blomkål
  • 1-2 kyllingfilet
  • ½ ss olje til steking

Slik gjør du det:

  1. Kok ris som anvist på pakken.
  2. Kutt opp gulroten, blomkålen og brokkolien i passe biter.
  3. Kutt løk og paprika i terninger.
  4. Skjær kyllingen i strimler.
  5. Varm olje i en wokpanne eller en dyp stekepanne. Stek kyllingstrimlene på høy varme i mindre porsjoner og sett til side.
  6. Varm opp olje og fres oppdelte grønnsaker. Tilsett de harde grønnsakene først(gulrot og blomkål) og løk, paprika og brokkoli til sist.
  7. Bland kyllingen og grønnsakene i wokpanna.
  8. Smak til med salt og pepper og evt annet krydder man ønsker.
  9. Her kan man for eksempel bruke woksaus.

Server med ris.

Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.