Omelett

• Litt paprika
  • Litt purreløk
  • Evt skinke

Her kan man ta hva man har i kjøleskapet

Slik gjør du det:

1. Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Finn frem en medium stekepanne. Pannen må være så varm at margarinen freser når den slippes i. Hell i røren og trekk den inn mot midten etter hvert som den stivner. Skru ned platen med en gang røren er oppi panna.
  2. Legg ost, skinke og grønnsaker på den ene halvparten når eggeblandingen er nesten stivnet. La omeletten steke noen sekunder før den andre halvparten brettes over.

Serveres på brød.

Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.