Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

PIMPA skolemåltid

Positivt, Inkluderende, Måltid, På, Agendaen
 

Felles for alle skoler

  • Prosjektet skal bidra til at alle skolene i kommunen kan gi et tilbud om mat til sine elever
  • Tilbudet tilpasses fasiliteten på den enkelte skole
  • Måltidet skal spises i en positiv sosial setting der elevene ikke sitter i den vanlige klasseromssituasjonen
  • Tilbud om havregrøt til SFO

Organisering

  • Prosjektleder: Enhetsleder skole
  • Styringsgruppe: Virksomhetsledere skole (rektorene)
  • Prosjektgruppe/arbeidsgruppe på hver skole:
  • utviklingsgruppa (eksisterende gruppe på alle skolene), andre kan være:
  • renholder
  • representant fra frivilligheten
  • NAV
  • kokk/assistent/lærer mat og helse
  • helsesøster
  • elevrådsrepresentant
  • ildsjeler

Samarbeidspartnere

Design thinking   

•tverrfaglig teamarbeid for å generere ny kunnskap og innovative løsninger

•prøve, feile, justere, kommunisere

•utstyr og logistikk

•lokalmat, råvarer, kultur

•porsjonsstørrelser – bli mett uten svinn

•samarbeidet med frivilligheten og NAV IO

•sosial kompetanse

 

Kvadruppel helix

•samarbeidsmodell for praksis, verdiskapning og innovasjon.

   Modellen er sammensatt av aktørene:

•forskere (akademia)

•næringsliv

•frivillighet

•kommune (offentlig sektor)

«Unge kokker», Nofima AS, lokale produsenter, lokale bønder, lokale butikker, lokale institusjonskjøkken, helselag, bygdekvinnelag, sanitetsforening og andre

Kontakt

Eva Støbakk
folkehelsekoordinator
E-post
Mobil 918 63 323
Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.