Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Politisk ledelse i Indre Fosen

Bildet viser alle politikerne som var i fellesnemnda i oktober 2017, og som nå utgjør kommunestyret. Ove Vollan (foran) sluttet i kommunestyret høsten 2017. - Klikk for stort bilde

Indre Fosen kommune styres etter formannskapsmodellen.

Ordfører: Steinar Saghaug (Høyre)

Varaordfører: Liv Darell (Senterpartiet)

Kommunestyre: Indre Fosen kommunestyre består av politikerne som var valgt inn i kommunestyrene for Rissa og Leksvik kommuner da kommunene ble slått sammen. Kommunestyret har til sammen 48 medlemmer.

 

Organisasjonskart

Se organisasjonskart for råd og utvalg

Les om den administrative organiseringen her

 

Kommunestyret og andre utvalg

Klikk på lenken "Alle råd og utvalg"  for å se

  • oversikt over råd og utvalg
  • navn, partitilhørighet og kontaktinformasjon til politikerne
  • møtedatoer
  • innkallinger og protokoller med saksliste (sakspapirer)
Møteinnkaling publiseres cirka en uke før møtene avholdes. Møteprotokoller publiseres så snart de er godkjent etter møtet.
 
NB! Komplett møteinnkalling kan være store dokumenter som kan være tunge å laste ned. Vi anbefaler at du åpner dokumentene i Adobe Reader for å manøvrere med bokmerkene på de største dokumentene. 
 
Du kan også oppleve å få en feilmelding når du trykker på noen lenker til enkeltprotokoller. Denne feilmeldingen skyldes at dokumentet det er lenket til ennå ikke er produsert.
 
 

Husk at du også kan se kommunestyrene direkte og i opptak på nett-tv. Vi sender også møtene direkte på vår facebookside.

Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.