Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Politisk ledelse i Indre Fosen

Bildet viser alle politikerne som var i fellesnemnda i oktober 2017, og som nå utgjør kommunestyret. Ove Vollan (foran) sluttet i kommunestyret høsten 2017. - Klikk for stort bilde

Indre Fosen kommune styres etter formannskapsmodellen.

Innkallinger, protokoller, kontaktinfo politikere

TV-overføring av kommunestyremøter

Vi sender også møtene direkte på vår facebookside.

Sakspapirer

Møteinnkalling publiseres cirka en uke før møtene avholdes. Møteprotokoller publiseres så snart de er godkjent etter møtet.
 
NB! Komplett møteinnkalling kan være store dokumenter som kan være tunge å laste ned. Vi anbefaler at du åpner dokumentene i Adobe Reader for å manøvrere med bokmerkene på de største dokumentene. 
 
Du kan også oppleve å få en feilmelding når du trykker på noen lenker til enkeltprotokoller. Denne feilmeldingen skyldes at dokumentet det er lenket til ennå ikke er produsert.

Om Indre Fosen kommunestyre

Ordfører: Steinar Saghaug (Høyre)

Varaordfører: Liv Darell (Senterpartiet)

Indre Fosen kommunestyre består av politikerne som var valgt inn i kommunestyrene for Rissa og Leksvik kommuner da kommunene ble slått sammen. Kommunestyret har til sammen 48 medlemmer. Antallet blir redusert til 37 f.o.m. valget 2019.

 

Fant du det du lette etter?