• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre til skjemaet

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Skjemautfylling

Bestilling av attest på arbeidsforhold

Innsender
Type attest

Du har krav på ordinær sluttattest når du slutter eller blir oppsagt. Denne attesten skal minimum inneholde:

• Navn
  • Fødselsdato
  • Hva arbeidet har bestått i
  • Arbeidsforholdets varighet

Du kan i tillegg be om en mer utførlig attest. Denne forespørselen vil sendes din leder.

En utførlig attest kan eksempelvis inneholde:

• andre relevante opplysninger og vurderinger
  • uttalelser om hvordan du har utført/utfører arbeidet

Vil vil tilstrebe oss å utarbeide en utførlig attest, men tar forbehold om at dette kan ta lenger tid og i noen tilfeller ikke la seg gjøre. (I dette tilfellet vil du uansett ha krav på en ordinær sluttattest)

Hjelp

Utfylling og bruk

1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen.

2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.

3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved åvvelge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Fyller du ut dette skjemaet med ID-porten pålogging, vil dette registreres i RettpåSak. Klikk her for mer informasjon om RettpåSak-portalen

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.

*Betyr obligatorisk for utfylling

Etter 20 minutter uten aktivitet, kan utfylling av skjema gå tapt.
Vennligst vent...

Loader

Tjenesteeier: Indre Fosen kommune - Brukerstøtte telefon: 74 85 51 00 - Brukerstøtte epost: postmottak@indrefosen.kommune.no