Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ferie, fridager og permisjon

Informasjonen under er fra vedtektene til barnehagene i Indre Fosen. Hvis du har barn i en privat barnehage, bør du også sette deg inn i vedtektene til barnehagen.

Planleggingsdager

Barnehagen har fem planleggingsdager i året. Da er barnehagen stengt. Dagene plasseres fortrinnsvis på fridager for grunnskoleelevene. Planleggingsdagene skal varsles minst én måned i forveien.

Ferie

Barna skal ha fire uker ferie i løpet av barnehageåret. Dette kompenseres med én betalingsfri måned. Ferien kommer i tillegg til de fem planleggingsdagene. De kommunale barnehagene holder stengt i fire uker sammenhengende om sommeren, fortrinnsvis i uke 28-31. 
For å sikre en hensiktsmessig bemanning i sommermånedene, skal foreldre/foresatte innen 1. mai hvert år gi melding om hvilke dager/uker i løpet av sommeren deres barn blir borte fra barnehagen – i tillegg til de fire ferieukene barnehagen er stengt. Denne meldingen er bindende.

Helligdager

Julaften, nyttårsaften er barnehagen stengt. Onsdag før skjærtorsdag er barnehagen åpen til kl 12.00 dersom det er behov for det. Dagene før påske og i mellomjula er påmeldingsdager. 

Permisjon

Det kan innvilges permisjon for en begrenset periode med hel eller delvis friplass, dersom sykdom og svært vanskelige familieforhold tilsier det.  Rådmannen avgjør hvordan kostnadene for barnehagen dekkes opp i en slik periode. Foreldre/foresatte kan etter søknad få endret dager innenfor de antall dager som det er avtalt og det betales for.

Skoleruta for grunnskolene

Kontakt

Dagrun Fissum Solli
enhetsleder Barnehage
E-post
Mobil 959 41 290
Fant du det du lette etter?