Søk, endre eller si opp SFO-plass

Søknadsskjema SFO

Du bruker samme skjema for å søke ny plass, endre eller si opp plassen du har.

Søknad og opptak

Hovedopptaket av barn til SFO skjer i vårsemesteret, og gjelder for ett skoleår. Det er også mulig å ta inn elever på SFO i løpet av skoleåret.

Ved behov, vil det være mulig å kjøpe ekstra timer og dager, både i ferier og i skoletida, forutsatt at det er ledig plass. Dette gjelder også for barn som til vanlig ikke har plass i SFO.

Oppsigelse av SFO-plassen

Oppsigelsestiden er 1 måned, og oppsigelsesdato er den 1. og 15. i hver måned. Rektor kan akseptere kortere endrings- og oppsigelsestid.

Oppsigelse av SFO-plassen som mottas av skolen etter 1. april, medfører plikt for de foresatte til å betale for plassen ut skoleåret.

Se oppholdstider og priser