Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bo- og aktivitetstjenester

Enheten yter miljøterapeutiske tjenester i hjemmet til mennesker med ulike funksjonshemminger.

Hvor gis tjenestene?

Tjenestene er individuelt tilrettelagte og gis etter helse- og omsorgstjenesteloven i brukernes hjem.

Hva innebærer tjenestene?

Tjenestene vil derfor variere i omfang og innhold. Dette kan omfatte alt fra livslang oppfølging i bolig, til avlastning og aktivisering.

Hvem er tjenestene for?

Tiltakene er i stor grad rettet mot voksne, men enheten yter også tjenester i form av avlastning for barn. Det er høyt fokus på habilitering.

Aktiviteter

Tjenesten har tilknyttet aktivitetssenter både i Leksvik og Rissa, og benytter i tillegg Kroa produkter og Noris som tjenesteleverandører. Enheten drifter også gjenbrukstorgene i Leksvik og Vanvikan.

Bofellesskap

Enheten følger opp beboere i bofellesskap med personalbase både i Rissa og i Leksvik. Vi gir også tjenester til personer som bor i egne hjem utenfor bofellesskapene.

Kontakt

Børge Solem
enhetsleder Bo- og aktivitetstjenester
E-post
Mobil 924 40 296
Trude Merete Hellandsjø
virksomhetsleder i Rissa
E-post
Mobil 413 39 661
Rita Holtborg
virksomhetsleder i Leksvik
E-post
Mobil 418 62 622
Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.