Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ergoterapi

En ergoterapeut kan hjelpe deg hvis du har problemer med å få til dine daglige gjøremål på grunn av sykdom, skade eller av andre årsaker. Du kan kontakte ergoterapitjenesten  direkte.

Hva gjør en ergoterapeut?

  • kartlegger dine funksjoner og tilpasser dine aktiviteter og arbeidsvaner
  • formidler og tilpasser tekniske hjelpemidler
  • tilrettelegger de fysiske omgivelsene hjemme, i barnehagen, på skolen og på arbeidsplassen

Ergoterapeuter kan hjelpe til med å finne løsninger der helsen din ikke samsvarer med hverdagens krav. Ergoterapeuten gir deg mulighet til å leve et så aktivt liv som mulig.

Tjenesten inngår som en del av kommunens tverrfaglige habiliterings- og rehabiliteringstilbud, både i sykehjem og i private hjem.

Ergoterapi er ikke en lovpålagt tjeneste, men utfyller fysioterapi og andre tjenester som har et rehabiliteringsformål.

Hva koster tjenesten?

Tjenesten er gratis.

Hvem kan få hjelp av en ergoterapeut?

Barn, voksne, eldre, personer med nedsatt funksjonsevne og personer som er syke eller skadet. Kommunen vil gjkøre en faglig vurdering av behovet ditt for ergoterapi.

Klagemulighet

Hvis du mener du ikke får nødvendig hjelp eller er misfornøyd med utførelsen av tjenesten, kan du sende en klage til kommunen eller direkte til tjenesteyteren. Forklar hva du er misfornøyd med og hvilke endringer du ønsker.

Kontaktinfo, behandlingssted Leksvik

 

Kontaktinfo, behandlingssted Rissa

 

Kontaktinfo, virksomhetsleder

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer, hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter.