Forvaltningskontoret for helse- og omsorgstjenester

Forvaltningskontoret har som mål å sikre at alle innbyggere uavhengig av alder, tjenestebehov og bosted vil få lik tilgang på helse- og omsorgstjenester. Forvaltningskontoret er også koordinerende enhet for habilitering og rehabilitering.

Hvem kan kontakte Forvaltningskontoret?

Alle som har behov for hjelp kan ta kontakt med Forvaltningskontoret. Forvaltningskontoret vil kunne svare på spørsmål, gi deg veiledning og ta imot søknader om helse- og omsorgstjenester. Fagpersonell håndterer søknaden og fatter vedtak.

Koordinerende enhet

Koordinerende enhet i Indre Fosen kommunen har funksjonen som koordinerende enhet for habilitering og rehabilitering, og skal bidra til å samordne tjenestene for å sikre et helhetlig tilbud til deg som bruker. Koordinerende enhet har det overordna ansvaret for arbeidet med individuell plan og koordinator i kommunen. Bruker selv, pårørende eller fagfolk kan ta kontakt.

Hvilke tjenester kan du søke om?

Forvaltningskontoret har ansvar for vurdering, sakshandsaming og tildeling av følgende tjenester:

• tidsavgrensa opphold i institusjon - korttidsopphold
  • langtidsopphold i institusjon og bolig med heldøgns omsorg
  • dagopphold
  • avlasting utenfor institusjon
  • avlasting i institusjon
  • hjemmesykepleie
  • praktisk bistand: daglige gjøremål
  • praktisk bistand: opplæring i daglige gjøremål
  • praktisk bistand: Brukerstyrte personlig assistanse (BPA)
  • Matombringing (matlevering)
  • Trygghetsalarm