Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Individuell plan

I Indre Fosen kommune er det Koordinerende enhet som har ansvar for individuell plan.

Individuell plan - koordinering av tjenester

Du har rett til å få utarbeidet en individuell plan dersom du har behov for langvarige og koordinerte tjenester fra det offentlige hjelpeapparatet. Planen skal sikre at det til hver tid er noen som har ansvaret for koordinering og oppfølging. Vi oppfordrer deg som bruker til å delta aktivt med å forklare behovene du har for tjenester og hvilke ønsker og mål du har.

Hvem kan få individuell plan?

Du som har behov for langvarige og koordinerte helse- og omsorgstjenester og/eller sosialtjenester. Ta kontakt med Koordinerende enhet, hvis du er i tvil.

Hvordan får du en individuell plan?

Du eller dine pårørende kan ta initiativ til å få laget en individuell plan, men hovedansvaret for utarbeidelse av planen ligger hos kommunen. Ta kontakt med Koordinerende enhet for å få satt opp en plan.

Saksbehandlingstid

Kommunen skal behandle saken så snart som mulig. Dersom saken ikke kan avgjøres innen én måned, skal du ha skriftlig melding om årsaken til det. Du skal samtidig få opplyst om når en mener at det vil bli gjort et vedtak.

Lover og forskrifter

Individuell plan er en lovregulert tjeneste.

 

 

Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.