Tjenestekontoret for helse- og omsorgstjenester

Alle som har behov for hjelp kan ta kontakt med Tjenestekontoret. Tjenestekontoret vil kunne svare på spørsmål, gi deg veiledning og ta imot søknader om helse- og omsorgstjenester. Fagpersonell håndterer søknaden og fatter vedtak

Søk om omsorgstjenester (PDF, 80 kB)

Tjenestekontoret har som mål å sikre at alle innbyggere uavhengig av alder, tjenestebehov og bosted vil få lik tilgang på helse- og omsorgstjenester. Tjenestekontoret er også koordinerende enhet for habilitering og rehabilitering.

Hvilke tjenester kan du søke om?

Tjenestekontoret har ansvar for vurdering, sakshandsaming og tildeling av følgende tjenester:

• tidsavgrensa opphold i institusjon - korttidsopphold
  • langtidsopphold i institusjon og bolig med heldøgns omsorg
  • dagopphold
  • avlasting utenfor institusjon
  • avlasting i institusjon
  • hjemmesykepleie
  • praktisk bistand: daglige gjøremål
  • praktisk bistand: opplæring i daglige gjøremål
  • praktisk bistand: Brukerstyrte personlig assistanse (BPA)
  • Matombringing (matlevering)
  • Trygghetsalarm
  • dagsenter/arbeidssenter for mennesker med  utviklingshemning
  • dagsenter for hjemmeboende demente
  • støttekontakt
  • omsorgsstønad
  • individuell plan
  • parkeringsbevis for forflyttingshemmede
  • transporttjeneste for mennesker med funksjonshemning

Adresse

Postadresse: Indre Fosen kommune ved Tjenestekontoret for helse og omsorg, Rådhusveien 13, 7100 Rissa

Besøksadresse: Tjenestekontoret på Rissa sykehjem, Rissa helsetun,  Rissa og på Leksvik kommunehus, Vinnasand 9, Leksvik.

Koordinerende enhet

Koordinerende enhet for habilitering og rehabilitering skal bidra til å samordne tjenestene for å sikre et helhetlig tilbud til deg som bruker. Koordinerende enhet har det overordna ansvaret for arbeidet med individuell plan og koordinator i kommunen. Bruker selv, pårørende eller fagfolk kan ta kontakt.

Tjenestekontoret for helse og omsorg
Tove Penna Steen
leder, Koordinerende enhet
Koordinerende tjenester
Fant du det du lette etter?