Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Trimpoeng (app)

Trimpoeng er en gratis app der du kan samle poeng når du går tur. Indre Fosen kommune har lagt ut 40 turmål med ulik vanskelighetsgrad og geografisk fordelt. 

Les mer og last ned appen

Når du er framme ved turmålet, klikk  "sjekk inn» på mobilen, og du er registrert.

Trimpoeng 2021 Indre Fosen er i gang!

Vi har nå¨39 nye turer, samt Bakstein i Fevåg. Det gir til sammen 40 turer. 

Turene er som tidligere fordelt geografisk, samt på lange, korte, harde og lette turer – noe for enhver smak. Info om alle turene finner du i appen, samt bilde og kart med sjekkpunkt. Dette kan brukes som et slags « kompass» så lenge du har strøm på mobilen. Bruk gjerne vanlig kart i tillegg, så får du mer ut av turen.

Nytt i år er at turene er gradert

Det gir ulik poengsum ut i fra lengde, høydemeter osv.

Det er fortsatt mye snø i terrenget, så ta de turene som er langs sjøen først, begynn gjerne uti Råkvåg-Hasselvika der våren har kommet lengst. Alle punktene er satt ut, men f.eks. Fauteriksteinen ved Korpheia er ikke merket ennå pga mye snø. Truger og ev ski anbefales for de ivrigste😊

Vi trekker noen tilfeldige premier til høsten, men her har alle samme sjanse til å vinne!

Tenk på dette før du drar på tur

Ta hensyn til: Beitedyr, grinder, bålforbud, ha hund i bånd, eget og ev andres søppel med hjem, hekke og klekke-tid og alt det andre som er lurt å huske når man ferdes i naturen.

Respekter parkering og privat eiendom! Hvis det blir trøbbel med at enkelte kjører forbi P-plass, vil denne turen kunne bli tatt ut. Enkelte ruter går nær private hus/ hytter – vis hensyn!

Husk ellers at f.eks. hoggormen ikke er farlig såfremt du har ok skotøy, men at elgku med kalv ikke nødvendigvis er lurt å snakke for mye med.

Har du spørsmål eller trøbbel med ei rute, ta kontakt direkte med Bård Hindrum ( 91379984) 

Kos dere med turene - gå rolig og ikke bli stressa av at andre har mer poeng. Noen har alltid bedre tid lengre bein enn deg!

God tur:)

Kontakt

Bård Hindrum
leder Frivilligsentralen (Leksvik)
E-post
Mobil 913 79 984