Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Trimpoeng i Indre Fosen 2020

Klikk for stort bildeTrimpoeng er et enkelt turkonkurransekonsept som motiverer til å komme seg ut på tur! Deltakere laster ned Trimpoengappen og blir med på en konkurranse i sitt lokalområde.

Årets turer 2020

Se Trimpoengturene i Indre Fosen 2020 her

Også i år er turmålene spredt utover Indre Fosen kommune,- noen lange, noen korte, noen bratte og noen langs veg. En del av turmålene i år er relatert til siste verdenskrig, det passer fint etter som det er 75 år siden krigen var over. De fleste turene har trimbøker i en eller annen fasong. Med tanke på covid -19  og smittefare, må hver enkelt vurdere om de vil bruke disse. Vær nøye med håndhygienen. Vi håper at alle finner noen turmål som er passe utfordrende, og at mange vil delta!

Slik kan du delta

For deg som allerede har Trimpoeng-bruker: Har du appen lastet ned på din telefon, kan du søke opp ny konkurranse i nærheten. Der velger du Indre Fosen turer 2020. Har du glemt brukernavn eller passord, så følger du veiledning via appen.

For nye brukere: Last ned "trimpoeng"-appen på din mobil. Registrer dine profilopplysninger. Velg og klikk på konkurransen "Indre Fosen turer 2020". Meld deg på konkurransen. Du vil da få opp alle turmålene på displayet. Trykker du på et av turmålene, kommer et kart opp som angir målet for turen. Når du er ved målet, får du beskjed på mobilen om at du kan registrere turen. Det er gratis å delta.

Ferdsel

  • (Mai): Det er fortsatt mye snø og svært bløtt i terrenget,- ta derfor de «tørreste turene» først og se an de lengste/ høgste. Ski/ truger er sjølsagt et alternativ nå i starten
  • Husk vanlige regler med tanke på bålforbud ( det kan bli tørt)
  • Ta søppel med heim
  • Vis hensyn til husdyrhold og gjerder/grinder.
  • Det er «hekkesesong» nå, for de fleste arter, så ferdes «aktpågivende og varsomt» som ellers i trafikken!
  • Dette opplegget betyr en del bilkjøring – hjelp til å begrens dette ved å f.eks sykle der du kan det.

Poeng/ premier

Selv om det kalles konkurranse i appen, er dette ment som en trivsels-tiltak for at folk skal bli kjent i hele kommunen, kanskje lære noe nytt, og samtidig få litt trim. Alle turene har fortsatt 2 poeng, da folk har ulike forutsetninger, og ulike oppfatninger om turen. Alle som 15.oktober har minimum 20 poeng, er med i trekningen av sponsede premier. Vinnere blir kunngjort og kontaktet etter 20 oktober.

Har du spørsmål, kontakt Bård Hindrum, bahindrum@gmail.com / 91379984

God tur!:)