Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kulturprisen

Danser - Klikk for stort bilde I februar 2018 deles Rissa kommunes kulturpris og Leksvik kommunes kulturpris ut for siste gang. Neste år er det Indre Fosen kommunes kulturpris som gjelder. Fristen for å nominere kandidater til kulturprisene for 2017 er 20. desember.

Gå til skjema

 

Leksvik kommunes kulturpris for 2017:

 • Kulturprisen har som formål å tjene som inspirasjon for kulturarbeidere i Leksvik kommune, og skal være en honnør for uegennyttig og oppofrende kulturarbeid.
 • Kulturprisen skal i første rekke gå til enkeltpersoner som er bosatt i Leksvik, men kan også tildeles personer som på annen måte er knyttet til kommunen. Den kan også tildeles lag og foreninger.
 • Her gjelder "det utvidete kulturbegrepet" som omfatter både det 'tradisjonelle' området: litteratur, kunst og kulturvern, ungdomsarbeid og idrett, men dertil også skapende fritidsvirksomheter som kan gi utfoldelse av egne anlegg og interesser.
 • Det er Kulturutvalget som beslutter om og til hvem prisen skal deles ut.
 • Søk via dette skjemaet.

Rissa kommunes kulturpris for 2017

Kulturprisen har som formål å tjene til inspirasjon for kulturarbeidere i Rissa kommune. Den skal også være en honnør for oppofrende arbeid innenfor et utvidet kulturbegrep. 

Kulturprisen skal i første rekke gå til enkeltpersoner som er bosatt i Rissa, men kan også tildeles personer som på annen måte er knyttet til kommunen. Den kan også tildeles lag og foreninger.

Det er Kulturutvalget som beslutter om, og til hvem, prisen skal deles ut.

Forslag på kandidater fremmes på eget skjema til Rissa kommune, Kulturavdelingen (se lenke over).
 

Retningslinjer

 1. Rissa kommune ved Formannskapet bevilger hvert år et nærmere fastsatt beløp til kulturpris.

 2. Kulturprisen har som formål å tjene som inspirasjon for kulturarbeidere i Rissa kommune. Den skal også være en honnør for oppofrende arbeid innenfor det utvidede kulturbegrepet.
   
 3. Kulturprisen skal i første rekke gå til enkeltpersoner som er bosatt i Rissa, men kan også tildeles personer som på annen måte er knyttet til kommunen. Kulturprisen kan også tildeles lag og foreninger.
   
 4. Enkeltpersoner, lag og foreninger kan innen den frist som blir fastsatt, fremme forslag på kandidater til kulturprisen. Adgangen til å fremme forslag kunngjøres i god tid før en nærmere fastsatt frist. Forslag fremmes på eget skjema (se lenke over).
   
 5. Kulturutvalget vurderer innkomne forslag i samråd med ordføreren.  I tillegg deltar rådmannen eller den hun utpeker fra administrasjonen. Kulturutvalget er ikke bundet til å velge en av de forslåtte kandidatene, men kan på eget grunnlag foreslå om prisen kan deles ut det året og til hvem. Kulturutvalget kan på eget grunnlag beslutte om prisen skal deles ut, og hvem som skal motta prisen.

Send inn din nominasjon innen 20. desember

Kontakt

Kine Larsen Kimo
kultursjef
97073817
Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer, hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter.