Nyheter landbruk

Lær om grønnsaksdyrking, kompostering, beitebruk mm. Webinarer og samlinger i regi av Fosenregionen.

NIBIO (Norsk institutt for bioøkonomi) gjennomfører jordsmonnskartlegging i Indre Fosen kommune. Arbeidet vil foregå i ukene 16-19 og i ukene 37-39.

Norsk Landbruksrådgiving og Indre Fosen kommune inviterer til digital orientering onsdag 14. april 2021, 11.00 - 12.30.

Landbruksplanen er en del av Indre Fosen kommune sitt plansystem. Leksvik og Rissa kommune hadde begge utdaterte landbruksplaner og det er nå laget en helt ny plan for den nye kommunen. Planen gjelder for 2020-2023 og følger dermed kommunestyreperioden.

Gjennom tre sesonger har det hopet seg opp med landbruksplast på en del gårder på Fosen. Fosen er ikke alene om problemet.