Nyheter landbruk

Mædi er en kronisk uhelbredelig virussykdom som utvikler seg sakte. Ordet mædi er islandsk og betyr tungpustethet, det forteller oss at den vanligste sykdomsformen er lungebetennelse. En mindre vanlig form av sykdommen er visna som betyr svekkelse. Inkubasjonstida er lang, og dyra viser symptomer først etter at de har passert 4 års alder.

Ansvarlig for utgivelsen av bladet: Indre Fosen kommune, Næringsavdelingen

Ansvarlig for utgivelsen av bladet: Indre Fosen kommune

Det er fremdeles stort behov for surfôr og halm.

Kommunelogo

Miljødirektoratet har fattet vedtak om kvote på en bjørn på Fosen for lisensfelling høsten 2018. Fellingsperioden er fra og med 21. august til og med 15. oktober.

Korn

Tørken og den vanskelige fôrsituasjonen i Sør-Norge og deler av Trøndelag gjør at mange får for lite grovfôr.

Brev fra Statens tilsyn for planter, fisk, dyr og næringsmidler.

Fant du det du lette etter?