Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Fosen inkasso og korona-situasjonen

(For ordinær info og kontaktopplysninger, scroll nedover siden)

Fosen inkasso krever inn penger for aktører som har viktige samfunnsoppgaver. Det er viktig at deres funksjoner holdes i gang. Det å få oppgjør på regninger som blir sendt ut, er i sin tur en viktig del av dette. Fosen Inkasso vil derfor tilstrebe å ha så normal drift som mulig.

Samtidig vet vi mange har, eller står i fare for å få en mer krevende økonomisk hverdag nå i tiden som kommer. Dette vil også Fosen inkasso forsøke å avhjelpe, og bistå dere så godt vi kan. Ta kontakt hvis du har spørsmål!

Her er noen tips hvis du ikke klarer å betale krav til rett tid:   

- Betal så mye du kan og be om nedbetalingsavtale på resten. De fleste av regningene som vi får til inndriving, er regninger som kommer jevnlig.  Det å få en utsettelse av hele krav kan hjelpe kortsiktig, men gjør samtidig at det blir mere å ta igjen senere.  

- Kontakt banken din for å høre om muligheten for avdragsfrihet på lån

- Søk bostøtte dersom du nå fyller kriteriene for det - les mer her

- Reduser forbruket ditt så mye du kan, forsøk å unngå kredittkort eller forbrukslån med mindre du har økonomi til å betale ut disse umiddelbart.

Fosen inkasso

Innfordring av ubetalte pengekrav for alle kommunene på Fosen. 

Fosen Inkasso er et regionalt samarbeid om innfordring av ubetalte forfalte pengekrav for fire kommuner på Fosen:  Indre Fosen, Osen, Ørland og Åfjord er med i samarbeidet, og vertskommune er Indre Fosen.  Fosen Inkasso holder til i 2. etasje i Indre Fosen rådhus.

I tillegg til kravene fra kommunene direkte, inndriver vi krav fra Fosen Renovasjon IKS, Fosen Regionråd og Indre Fosen kirkelige fellesråd.

Vi håndterer alle steg i innfordringsprosessen fra purring til rettslig inndriving.  

Nøl ikke med å ta kontakt dersom du har mottatt et krav fra oss eller du har generelle spørsmål om inkasso. Vi kan være behjelpelig med avdragsordninger, utsettelser og enklere økonomisk rådgivning.

Kontakt

Har du en sak hos oss, så finner du kundenummer og saksbehandler på brev du har mottatt.

Fosen Inkasso nåes på:

Tlf: 417 02 440 

post@foseninkasso.no 

Ta bare kontakt, så ser vi om vi kan finne en løsning! 

 

Kontakt

Fosen inkasso
E-post
Mobil 417 02 440