Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Gjeldsrådgivning

Hvis du har økonomiske problemer, kan kommunen hjelpe deg med råd og veiledning. Ta kontakt med Nav for hjelp til dette.

Søk hjelp

Du søker om gjeldsrådgivning hos Nav. Nav gjør en enkel vurdering på om ditt problem er noe de kan bistå med på Nav-kontoret, eller om det er grunnlag for henvise til gjeldsrådgivninga i kommunen. Hvis de henviser til gjeldsrådgivninga i kommunen, vil de først fatte et vedtak om det.

Førstegangssamtale

Hvis Nav henviser deg til gjeldsrådgivning i kommunen, vil du bli kalt inn til en førstegangssamtale. I samtalen skaffer vi oss et overblikk over situasjonen din. Til dette møtet må du ha med siste selvangivelse, inntektsslipp for siste tre måneder, oppsett over og dokumentasjon på alle krav du vet om. Vi hjelper deg med å åpne og sortere post om dette har blitt for uoverkommelig for deg.  Videre saksbehandling avhenger av behov. Vi ser på både dagligøkonomi og gjeldsposter.

Du kan lese mer om gjeldsrådgivning her.

Kontakt

Nav
hovednummer
Telefon 55 55 33 33