Statsborgerprøve og prøve i samfunnskunnskap november 2020

Indre Fosen voksenopplæring skal arrangere statsborgerprøve og avsluttende prøve i samfunnskunnskap 24. november.

Fristen for påmelding er 3. november.

Statsborgerprøve og prøve i samfunnskunnskap:

24. november kl. 10.00 i det gamle biblioteket på Indre Fosen rådhus.

Prøvetiden er beregnet til ca. 1,5 timer.

Påmelding og/eller eventuelle spørsmål sendes til Ann-Kristin Sann på e-post ann-kristin.sann@indrefosen.kommune.no. I påmeldingen skriver du navn, adresse, telefonnummer, fødselsnummer, ev. DUF-nummer og hvilket språk du ønsker å ta prøven på. Statsborgerprøven må tas på norsk, mens samfunnskunnskap har flere språkalternativer.

Mer info på kompetansenorge.no

Priser:

Statsborgerprøve: 700 kr

Prøve i samfunnskunnskap: 400 kr

Du som har rett og plikt eller bare rett til norskopplæring får ta hele prøven i samfunnskunnskap gratis den første gangen du tar den. Dere som skal betale, får faktura etter at prøven er gjennomført.

Alle som tar statsborgerprøven må betale for den.

For mer informasjon om selve prøven, se https://www.kompetansenorge.no/prover/statsborgerprove/meld-deg-pa-proven/

Du skal ikke melde deg opp selv. Det gjør skolen for deg etter at du har sendt e-post til Ann-Kristin Sann. Du får brev fra skolen med informasjon før prøven.