Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kokepåbudet opphevet i Rissa

Illustrasjon av kjele med vann som koker - Klikk for stort bilde Tirsdag 16. oktober kl 11.00: Rissa vannverk melder at kokepåbudet er opphevet. Kokepåbudet i Fevåg/Selnes gjelder fremdeles. 

Du trenger altså ikke lenger å koke vann som skal brukes til mat og drikke. 

Se Rissa vannverks hjemmeside her. 

 

 

 

 

Tidligere oppdateringer

10. oktober. kl. 14:20. Informasjon fra Rissa Vannverk SA: I forbindelse med arbeidet med å oppgradere renseanlegget, kan vannet fortsatt være noe farget. Vannverket pålegger, i samråd med Mattilsynet, at vann som skal brukes til mat og drikke, kokes før bruk. 

 

Kokepåbudet gjelder inntil vannverket varsler at kokepåbudet opphører.  

Det tas nye vannprøver mandag 15.oktober, og svaret på disse ventes tirsdag 16. oktober. Rissa Vannverk sender ut SMS-varsel til sine abonnenter.

Det er satt ut tankvogner med rent vann ved Rissa sykehjem og på Rådhusplassen, slik at de abonnenter som har behov for dette, kan hente vann til drikkeformål.

Kapasiteten på levering av vann på nettet til øvrige formål er imidlertid som normalt.

Les Folkehelseinstituttets veiledning "Hva bør du gjøre når du får kokepåbud fra vannverket?"
 

Det er også kokepåbud av vannet i Fevåg og Selnes

Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.