Idedugnad for barn og unges psykiske helse

Speilbilde av gruppene som jobber med oppgaven.  - Klikk for stort bilde Tema: barn og unge sammen på fritida.

Mandag 12. november var bl.a. KoRus (kompetansesenter Rus Midt-Norge), frivillige lag og organisasjoner, politiet, næringsliv, Trøndelag fylkeskommune, Indre Fosen ungdomsråd, politikere og flere sektorer i kommunen representert i Vanvikan samfunnshus.

Laila Bragstad, Sigurd Saue og Siri Vannebo - Klikk for stort bilde Målet var å samle idéer til tiltak som kan fremme barn og unges psykiske helse og livskvalitet. Tema for idédugnaden var barn og unge sammen på fritida. Deltakerne ble delt inn i grupper der de fikk i oppgave å tenke ut tiltak. Til slutt skulle alle stemme på det tiltaket de hadde mest tro på.

Fosen-kommunene er med i «Program for folkehelsearbeid i Trøndelag» og vil få midler til å sette i gang tiltak som bedrer barn og unges psykiske helse og livskvalitet. Det har vært tilsvarende idédugnader i andre kommuner på Fosen. Kommunene vil til slutt bli enige om et felles tiltak vi skal jobbe med.

Ungdomsrådet leser opp resultater fra gruppearbeid. - Klikk for stort bilde

Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.