Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Idedugnad for barn og unges psykiske helse

Speilbilde av gruppene som jobber med oppgaven.  - Klikk for stort bildeTema: barn og unge sammen på fritida.

Mandag 12. november var bl.a. KoRus (kompetansesenter Rus Midt-Norge), frivillige lag og organisasjoner, politiet, næringsliv, Trøndelag fylkeskommune, Indre Fosen ungdomsråd, politikere og flere sektorer i kommunen representert i Vanvikan samfunnshus.

 

Laila Bragstad, Sigurd Saue og Siri Vannebo - Klikk for stort bildeMålet var å samle idéer til tiltak som kan fremme barn og unges psykiske helse og livskvalitet. Tema for idédugnaden var barn og unge sammen på fritida. Deltakerne ble delt inn i grupper der de fikk i oppgave å tenke ut tiltak. Til slutt skulle alle stemme på det tiltaket de hadde mest tro på.

Fosen-kommunene er med i «Program for folkehelsearbeid i Trøndelag» og vil få midler til å sette i gang tiltak som bedrer barn og unges psykiske helse og livskvalitet. Det har vært tilsvarende idédugnader i andre kommuner på Fosen. Kommunene vil til slutt bli enige om et felles tiltak vi skal jobbe med. 

Ungdomsrådet leser opp resultater fra gruppearbeid. - Klikk for stort bilde