Vanningsforbudet er opphevet

Vanning - Klikk for stort bilde Oppdatert 06.08.: Det er ikke lenger vanningsforbud i Hasselvika, Fevåg, Sørfjorden og Råkvåg.

God vannkvalitet:

Vannprøvene som ble tatt i forrige uke viser normale forhold.

Nytt renseanlegg i 2019:

Driften av et nytt renseanlegg vil trolig igangsettes sommeren 2019.
Nærmere informasjon om fremdrift kommer.

Tidligere informasjon om vanningsforbudet:

Melding lagt ut 01.08.:
Vanningsforbudet i Hasselvika, Fevåg, Sørfjorden og Råkvåger fortsatt gjeldende. Vannet i springen er ikke skadelig å drikke selv om det kan være misfarget. Det er likevel satt ut en vanntank med drikkevann ved Coop i Råkvåg og ved samfunnshuset i Husbysjøen for å avlaste ledningsnettet.
Tirsdag ble det tatt vannprøver ved alle vannverk i kommunen. Dette gjøres rutinemessig hver måned. Prøvesvarene er klare i slutten av denne uka. Ny oppdatert informasjon vil komme.

Melding lagt ut lørdag 28.07.:
På grunn av lite nedbør innføres det vanningsforbud for abonnentene ved de kommunale vannverkene i Hasselvika, Fevåg, Sørfjorden og Råkvåg. Forbudet gjelder inntil ny melding kommer. Vi ber om at forbudet respekteres.

Kommunalteknikk, Indre Fosen kommune

Fant du det du lette etter? Ta kontakt med oss på telefon 74 85 51 00 eller postmottak@indrefosen.kommune.no hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter. Ikke legg igjen personopplysninger i kommentarfeltet.