Vanningsforbudet er opphevet

Vanning - Klikk for stort bilde Oppdatert 06.08.: Det er ikke lenger vanningsforbud i Hasselvika, Fevåg, Sørfjorden og Råkvåg.

God vannkvalitet:

Vannprøvene som ble tatt i forrige uke viser normale forhold.

Nytt renseanlegg i 2019:

Driften av et nytt renseanlegg vil trolig igangsettes sommeren 2019.
Nærmere informasjon om fremdrift kommer.

Tidligere informasjon om vanningsforbudet:

Melding lagt ut 01.08.:
Vanningsforbudet i Hasselvika, Fevåg, Sørfjorden og Råkvåger fortsatt gjeldende. Vannet i springen er ikke skadelig å drikke selv om det kan være misfarget. Det er likevel satt ut en vanntank med drikkevann ved Coop i Råkvåg og ved samfunnshuset i Husbysjøen for å avlaste ledningsnettet.
Tirsdag ble det tatt vannprøver ved alle vannverk i kommunen. Dette gjøres rutinemessig hver måned. Prøvesvarene er klare i slutten av denne uka. Ny oppdatert informasjon vil komme.

Melding lagt ut lørdag 28.07.:
På grunn av lite nedbør innføres det vanningsforbud for abonnentene ved de kommunale vannverkene i Hasselvika, Fevåg, Sørfjorden og Råkvåg. Forbudet gjelder inntil ny melding kommer. Vi ber om at forbudet respekteres.

Kommunalteknikk, Indre Fosen kommune

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer, hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter.