Publisert 28.05.2018

Vi sender med dette ut en høring på alkoholpolitiske retningslinjer for Indre Fosen kommune 2018-2020.

Publisert 23.05.2018

Det er sendt ut varsel om stor skogbrannfare i Trøndelag.

Publisert 23.05.2018

Rådmannen foreslår å redusere antall ungdomsskoler fra fem til tre. Fredag 25. mai skal Oppvekstutvalget behandle denne saken og fatte utvalgets forslag til vedtak. Dette vedtaket fremmes for kommunestyret den 7. juni, der endelig beslutning blir tatt.

Publisert 23.05.2018

Spiller du et instrument, synger eller danser ønsker vi DIN søknad innen 31. mai. Send til talentlabfosen@gmail.com.

Publisert 15.05.2018

Formannskap besluttet i dag å forby salg og slipp av heliumballonger på kommunal grunn i Indre Fosen kommune. Forbudet gjelder hele året, også 17. mai og martnasdager.

Publisert 14.05.2018

Mandag 14. mai konstitueres Indre Fosen næringsråd. Rådet skal drøfte felles utfordringer og muligheter i landbruksnæringa og øvrig næringsliv. Utviklingsavdelingen har ansvar for gjennomføring av møtene i næringsrådet.

Publisert 11.05.2018

Hvilke retningslinjer skal kommunen ha for tildeling av kulturpris, ungdomspris og frivilligpris? Hvordan organiseres arbeidet med folkehelse? Kulturutvalget vedtok i møtet 9. mai flere viktige dokumenter.

Publisert 03.05.2018

Nå plukkes det søppel over hele hele landet. Du kan bidra med å holde Midt-Norge rent!

Publisert 30.04.2018

Indre Fosen ungdomsråd arrangerte tidligere i år en elevrådssamling med ulike tema, blant annet "Hvordan kan vi skape en bedre kommune?". De satte ned punkter som de mente var viktige for ungdommene. Disse kan også være samlende for alle innbyggere i Indre Fosen kommune.

Publisert 27.04.2018

I forbindelse med at vi bygger ny svømmehall og flerbrukshus i Leksvik, blir det endret kjøremønster for deg som skal til Leksvikhallen og Trøa.