Publisert 29.07.2020

Obs! Ny frist 21. august (endret fra opprinnelig dato 31. juli). Områdeplan Rissa skal styrke Rissa sentrum gjennom etablering av boliger, næringsareal og aktivitetsområder. Planen identifiserer på et overordnet nivå hvordan sentrum som skal utvikles, og hvor utviklingen skal foregå.

Send innspill her

Publisert 21.07.2020

På grunn av ferieavvikling ved Fosen inkasso og økonomi, så kan avdelingen ikke nås pr telefon i perioden 20.07-02.08. Har du henvendelser i denne perioden sendes disse på e-post til: post@foseninkasso.no. Henvendelsene vil bli fulgt opp også nå i ferietid.

Publisert 17.07.2020
En kvinne holder tre ballonger og blåser i en festtute.

Når vi er sammen i private lag, bør vi ikke være mer enn 20 personer samlet. Vi bør holde minst én meter avstand mellom oss, og mer der det er mulig.

Publisert 13.07.2020

Det har nå kommet noe regn i Trøndelag, men tørken vi har hatt kan føre til avlingssvikt, og jordbruksforetak med vesentlig avlingssvikt grunnet klima kan søke om erstatning. Svikt i produksjonen utover 30 prosent av gjennomsnittsproduksjonen per vekstgruppe, som skyldes værforhold kan gi rett til erstatning.

Publisert 13.07.2020

Det ekstra kommunestyremøtet er satt opp med en sak: Rekruttering og ansettelse av ny kommunedirektør.

Møtet foregår per via i Temas. Du kan følge sendinga her.

Publisert 11.07.2020
Nærbilde av en hånd som holder i grønnsaker fra en kjøkkenhage.

Indre Fosen ligger en kort ferje- eller hurtigbåttur fra Trondheim. Her kan du leve det gode livet på landet, tett ved byen.

(oppslagsbilde: Ida Husby)

Publisert 10.07.2020

Helsedirektoratet sendte nylig en oppfordring til alle kommuner om å sikre at relevante smittevernråd følges av serveringsbransjen. Indre Fosen kommune har i tillegg fått en del henvendelser om hvilke regler som gjelder for restauranter, arrangementer og andre samlinger av folk. Vi sender derfor ut dette brevet for å minne om viktigheten av smittevern i ukene vi har foran oss.

Publisert 09.07.2020

NRK Sommerbilen har stoppested bl.a. Leksvik og Hasselvika. De planlegger å filme strekningen Leksvik-Hasselvika langs fjorden rundt kl 10.00 til 12.00 fredag 10. juli.