Koronavirus og tiltak

Publisert 25.01.2021

Uteromsveilederen presenterer overordnede løsningsprinsipper for uterom i kommunens største tettsteder. Høringsfristen er 3. mars.

Publisert 25.01.2021

Som trafikksikkerhetstiltak er traséen ved Føldalsveien 42 i Rissa lagt om fra og med tirsdag 26. januar.

Publisert 25.01.2021

I forbindelse med flytting til midlertidige lokaler på kommunehuset i Leksvik, vil helsestasjon og legekontor i Leksvik være stengt.

Publisert 25.01.2021

"Statsforvalteren i Trøndelag følger utviklingen av smitteutbruddet med det muterte viruset i Osloregionen tett. Trønderne bes om å unngå reiser til Oslo-regionen og følge de nasjonale og lokale  smittevernrådene ekstra godt."

Publisert 25.01.2021

Kravet om å fremvise negativ test for SARS-CoV-2 før ankomst til Norge endres fra 72 timer til 24 timer, og alle som har oppholdt seg i Storbritannia, Sør-Afrika, Irland, Nederland, Østerrike, Portugal og Brasil skal testes med PCR- test på grensen. Reglene for karantene skjerpes og gjøres likt for alle land, med færre unntak og økt krav til testing, skriver regjeringen i en pressemelding.

Publisert 23.01.2021

Eller har du hatt besøk fra en av disse kommunene? Da oppfordrer vi deg til å bestille koronatest.

Publisert 21.01.2021

Indre Fosen kommune har ikke venteliste for koronavaksine. Vi ber derfor om at innbyggerne ikke ringer legetjenesten for å sette seg på venteliste. Kommunen vil i løpet av de nærmeste ukene ta kontakt med alle som bor i kommunen med nærmere informasjon.

Publisert 21.01.2021

Vi inviterer til Kåken torsdag 28. januar.

Publisert 20.01.2021

Påmelding snarest og senest 1. februar: Ressurssentrene ved de videregående skolene på Fosen tilbyr i samarbeid to intensive kurs i fagene matematikk og norsk vårsemesteret 2021.

Publisert 20.01.2021

Neste klubbkveld er tirsdag 26. januar. Klubben er åpen for alle elever 5.-7. trinn i Indre Fosen. Maksantall er 25 personer.