Publisert 06.04.2020

I forbindelse med den spesielle situasjonen vi er inne i nå, så har landbrukskontoret laget en ekstrautgave av landbruksnytt.

Les nyhetsbrevet her (PDF, 367 kB)

Publisert 06.04.2020

For å kunne opprettholde tilbudet i Indre Fosen legetjeneste på best mulig måte, vil noen fastleger og funksjoner flyttes innad i kommunen for en periode. Vi vil også gjøre andre fysiske tiltak for å forsterke smittevernet ytterligere. Alle tiltakene er midlertidig som følge av koronasituasjonen, og følger den nasjonale beredskapsplanen.

Publisert 05.04.2020

2020 ble året da både hverdag og høytid ble annerledes. Nå kan vi verken dra på hytta eller reise på ferie. Men det finnes likevel mange lystbetonte ting du kan fylle påskedagene med.

Publisert 03.04.2020

Kom i form hjemme! Indre Fosen fysioterapi tilbyr gratis styrketrening, yoga og trening for gravide.

Publisert 03.04.2020

I den spesielle tiden vi er i nå med mange smittevern-restriksjoner, ønsker barneverntjenesten å minne om vår tilgjengelighet. Vi er på jobb og ønsker å hjelpe.

Publisert 03.04.2020

Dager med stengte dører til det vanlige hverdagslivet, kan tære på oss alle. Det er derfor viktig at du tar litt ekstra vare på deg selv. Her er noen råd om hvordan du pleier din psykiske helse:

Publisert 02.04.2020

Nå som barn og unge (og voksne) bruker mer tid på skjerm enn ellers, har Ungdomsrådets inkluderingshelt et viktig budskap.

Publisert 02.04.2020

Kirka i Indre Fosen filmer og legger ut alle gudstjenester på hjemmeside (Kirken.no/indrefosen) og på sin egen Facebookside (Kirken i Indre Fosen).

Publisert 02.04.2020

Onsdag kveld, 1. april, fikk kommuneoverlegen beskjed om at en innbygger i Indre Fosen kommune har testet positivt for covid-19. Personen er innlagt ved St. Olavs hospital.