Invitasjon til å være med i sorggruppe

tente lys - Klikk for stort bilde Uforpliktende informasjonsmøte i aktivitetsstua ved Rissa helsetun torsdag 27.11.20, kl. 19.00

Tilbudet arrangeres av Frivilligsentralen i Rissa og Indre Fosen kirkelige fellesråd.

En sorggruppe er et møtested og et samtalerom for mennesker som har mistet sin nærmeste. Gruppen er åpen for alle, uansett livssyn og kirketilhørighet. Gruppen skal bestå av 5 - 10 personer som skal møtes 8 ganger. Hensikten med en sorggruppe er at medlemmene skal kunne dele tanker og følelser omkring egen sorg – og samtidig lytte til andres erfaringer. Hver enkelt bestemmer selv hva og hvor mye han eller hun vil dele. Gruppa er basert på gjensidig tillit, og vi pålegger hverandre taushetsplikt.  Deltakelse i sorggruppe er åpent for alle, men vi fokuserer i utgangspunktet på ektefeller og samboere som har mistet sine partnere. Dette gjør vi med tanke på å få en gruppe som kan ha noen felles erfaringer. Hver og en har allikevel sin spesielle historie, sine spesielle opplevelser og sin egen sorg.

Ta kontakt med diakon Inger Marie Falch Løwø for påmelding eller nærmere informasjon. Det er også mulig med én til én samtaler og hjemmebesøk.

Hjertelig velkommen!

Inger Marie Falch Løwø (tel.: 94848323,