– Vanvikan er et knutepunkt

Onsdag 10. april ble det arrangert informasjonsmøte angående planene for Vanvikan sentrum. Kommunen og Multiconsult informerte om selve prosjektet, og ønsket innspill fra innbyggere og andre interesserte. 

Informasjonsmøte ved Johan Bojer vgs i Vanvikan. Fulle bord med innbyggere og andre interesserte som ønsker å lytte og komme med innspill.  - Klikk for stort bildeMange hadde møtt opp til informasjonsmøte ved Johan Bojer vgs i Vanvikan 10. april.

Representert i møtet var ansatte i Indre Fosen kommune, deriblant kommunalsjef for samfunn, Tore Solli, næringssjef Thomas Bergo og plansaksbehandler Rita Rosvoldaune. Multiconsult er ansvarlig for selve planforslaget, og det var de som ledet møtet. 

Innspill fra de oppmøtte på møtet vil blant annet benyttes for å sikre at viktige forhold ikke blir glemt, og innspillene vil være med på å forme det endelige planforslaget.  

Vedtak våren 2025

– Vanvikan er et knutepunkt. Og i kveld vil vi høre fra dere som bor og lever her. Denne prosessen vil ikke bare ha innvirkning på dere som bor i Vanvikan men for alle som bor, jobber og oppholder seg i kommunen, sa kommunalsjef for samfunn Tore Solli. 

Det estimeres at reguleringsplanen for området skal kunne vedtas våren 2025. Men tiltak som blant annet handler om hutigbåtannløpet kan kunne settes i gang før den tid. 

Hurtigbåtkaia i Vanvikan, bussholdeplass og båtannløp.  - Klikk for stort bildeHurtigbåtanlegget og selve havna i Vanvikan er ett av punktene som skal forbedres.